Ce poarta vedetele

Nu o sa iti vina sa crezi ce ceas poarta celebrul youtuber Selly! Cat costa averea de la incheietura influencerului?

Nu o sa iti vina sa crezi ce ceas poarta celebrul youtuber Selly! Cat costa averea de la incheietura influencerului?

Despre cariera lui Selly

Andrei Șelaru, cunoscut sub pseudonimul Selly, este un vlogger și antreprenor român născut pe 28 februarie 2001 în Craiova. Încă din copilărie, manifestă un interes deosebit pentru mediul online și tehnologie, petrecând mult timp în fața calculatorului. Cariera sa în domeniul YouTube a început în 2012, iar primul său videoclip, „Selly’s Vlog – 10 lucruri despre mine”, a fost încărcat în decembrie același an.

Selly s-a remarcat prin serii populare precum „Tipuri de profesori”, „Dacă Google ar fi om” și „Rap Battle”. În 2017, a format formația muzicală 5GANG, iar în 2019, membrii acesteia au apărut în filmul de comedie „5GANG: Un altfel de Crăciun”, debut regizoral al lui Matei Dima.

De-a lungul carierei, Selly a evoluat în diverse proiecte, devenind un influencer de marcă și o personalitate importantă în mediul online românesc. În martie 2023, a participat la emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai” de pe Kanal D România, consolidându-și statutul de influencer și figura publică notabilă.

Ce ceas poarta celebrul vlogger?

Din informațiile anterioare, celebrul vlogger român Andrei Șelaru, cunoscut sub numele de Selly, poartă un Rolex Submariner Date, modelul cu referința 126613LN.

Este un ceas apreciat pentru eleganța sa. Combinația de aur și oțel, rezistența la apă și mecanismul automat de înaltă precizie. Acest ceas subliniază nu doar pasiunea lui Selly pentru modă și accesorii de calitate, ci și succesul său în lumea digitală.

Ceasul lui Selly costă aproximativ 16 000 de euro.

 

ceas selly

Despre brandul Rolex

Rolex este unul dintre cei mai prestigioși producători de ceasuri din lume, cunoscut pentru calitatea și designul său deosebit. Cu o istorie îndelungată, Rolex a devenit un simbol al statutului și al rafinamentului în industria ceasurilor de lux.

În ceea ce privește vânzările anuale, Rolex nu dezvăluie public cifre specifice legate de unitățile vândute. Totuși, se estimează că producția anuală a Rolex este în jur de un milion de ceasuri. Este important să menționăm că Rolex este cunoscut pentru o abordare de producție mai restrânsă, comparativ cu alți producători de ceasuri, menținând astfel exclusivitatea și cererea ridicată pentru produsele sale.

Preturile ceasurilor Rolex

Modele mai accesibile, precum Oyster Perpetual, pot avea prețuri începând de la aproximativ 5.000 de dolari. În schimb, ceasuri din colecții de lux, precum Submariner sau Daytona, pot avea prețuri care depășesc cu ușurință 10.000 de dolari, iar în cazul unor modele din aur sau cu diamante, acestea pot ajunge la sume semnificative, inclusiv câteva zeci de mii sau sute de mii de dolari.

Lasă un Răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *